Jaga:
Autor: Triin Junson • 21. august 2020
Jaga:

Kiirtee parima toote või teenuseni

Elisa startup projektide juht Triin Junson.
Foto: Pressimaterjal
Iduettevõtete ja suurte organisatsioonide koostöö on üha sagedasem. Kuidas teha koostööd nii, et kõik osapooled võidaksid ning selles sünergias ka parim lahendus sünniks, küsib Elisa startup projektide juht Triin Junson.

Suurorganisatsioonide ja iduettevõtete puhul valitsevad üsnagi välja kujunenud stereotüübid. Üks on suur ja aeglane, teine väike, aga väga väle. Seetõttu nähakse neid kahte ühte suurt pilti moodustavate detailide asemel pigem vastandlike maailmadena. Usun, et oleme jõudnud ettevõtlusmaastikul etappi, kus suure ja aeglase vahele ei pea ilmtingimata võrdusmärki tõmbama. Suur võib olla vägagi agiilne ning tal on iduettevõtetelt palju õppida.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111