Ainult tellijatele
Autor: Kristjan Jalakas • 24. jaanuar 2022
Ainult tellijatele

Kuidas kujuneb tegelikult iduettevõtte väärtus?

Kristjan Jalakas.
Autor: PWC
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.

Ettevõtte väärtuse hindamine ei ole oma olemuselt täppisteadus, mis saab veelgi ilmsemaks, kui soovitakse hinnata iduettevõtet ehk start-up'i. Iduettevõtetel on tavaliselt negatiivsed, kuid kasvavad rahavood, puudulikud ajaloolised finantsandmed ja prognoosid ning sageli pole kontseptsiooni toimivust veel tõestatud (proof of concept).

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111