Jaga:
Autor: Astrid Laupmaa • 14. oktoober 2022
Jaga:

Keerulistel aegadel tõstab pead kindel investeerimisklass

Idufirma Kanvas.ai kaasasutaja ja tegevjuht Astrid Laupmaa.
Foto: Erakogu
Olgugi et idufirmana investeeringute kaasamine on praeguses majandusolukorras keerulisemaks muutunud, siis kunsti investeerimine ise kogub aga hoogu, teatas kunstiidu Kanvas.ai kaasasutaja ja tegevjuht Astrid Laupmaa.

Keerulistel aegadel, kui aktsiaturg maha käib, kogub populaarsust kunsti investeerimine. Õigete valikute puhul võib kunst olla väga stabiilne investeering, mis kaitseb inflatsiooni eest. Idufirma Kanvas.ai pakub tööriista kunstiindeks, mis aitab uutel tulijatel kunsti kui investeerimisklassi maailmas paremini orienteeruda.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111