Jaga:
Autorid: Mari Avarmaa, Laivi Laidroo, Elina Tasa • 10. veebruar 2023
Jaga:

Eesti väiksus mõjub fintech'ile korraga soodustavalt ja takistavalt

Pilt on illustreeriv.
Foto: Reuters/Scanpix
Fintech'i valdkond on Eestis tänu siinsele ettevõtluskultuurile kiirelt arenenud, kuid puudu on olnud pikaajaline strateegia, kirjutavad Mari Avarmaa, Laivi Laidroo ja Elina Tasa hiljuti ilmunud Tallinna Tehnikaülikooli teadustööle tuginedes.

Viimase kümnendi jooksul on botaanikast inspireerituna hakatud rääkima ettevõtluse ökosüsteemidest. Majanduses tähendab see üksteisega seotud huvigruppe, tegureid ning protsesse, mille koostoimimise tagajärjel kujuneb välja tulemuslik ettevõtlus.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111