Jaga:
Autor: Olger Kaelep • 4. jaanuar 2023
Jaga:

Seitse soovitust finantssektoris alustavale ettevõttele

Advokaadibüroo TGS Baltic vandeadvokaat Olger Kaelep.
Foto: Erakogu
Äriplaani koostamist ei tohiks kohelda nagu tüütut formaalset kohustust ning spetsialiste tasub kaasata varakult – need on vaid mõned näited soovitustest finantssektoris tegutsevatele või seal alles oma teekonda alustavatele ettevõtetele. Nõu annab advokaadibüroo TGS Baltic vandeadvokaat Olger Kaelep.

Äsjalõppenud aasta teises pooles kogunesid maailma majandustaevasse süngevõitu pilved, mis ei ole sealt kahjuks tänaseni lahkunud. Teiste hulgas kannatavad halbade ilmaolude all ka kohalikud finants- ja sellega külgnevate valdkondade ettevõtted.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111