Jaga:
Autor: Liis Ristal • 1. märts 2023
Jaga:

Eesti ei saa endale lubada keskpärasust

Wolti Baltikumi juhi Liis Ristali sõnul ei tohi me kunagi unustada, kus Eesti asub ja milline on meie lugu.
Foto: Wolt
Tööjõupuuduse debatt on keeruline ja valitsused, sõltumata koosseisust, ei võta siin suuri muudatusi ette, teatas Wolti Baltikumi juht Liis Ristal valimiste eel. Küll aga on Eestil loomulikud konkurentsieelised, mis võimaldaksid näha Eestit maailma tipus.

Kõik Eesti suured ja head asjad on sündinud sellest, kui inimesed saavad koolis õppida parimate juhendajate ja õpetajatega, kui nad saavad seejärel oma teadmisi rakendada täieliku loome- ja ettevõtlusvabaduse tingimustes, kus töö- ja maksureeglid ei anna kellelegi eeliseid, aga ei takista ega hoia tagasi ettevõtluse ja loovuse positiivset ja ühiskonda muutvat jõudu.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111