Jaga:
Autor: foundME • 15. detsember 2022
Jaga:

Minister Järvan: investeeringud peavad olema kooskõlas ohupildiga

Ettevõtlusministri Kristjan Järvani sõnul kujundab digisiire tulevikumajanduse alused.
Foto: Liis Treimann
Digitaalne siire maailmamajanduses toimub kiires tempos ja küberturvalisuse areng on protsessi üks võtmetegureid, teatas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvan, kes viibib Hispaanias OECD digiministrite kohtumisel.

"Kübervastupidavuse rahvusvaheline parendamine nõuab kollektiivset pingutust, mis tähendab parimate turvapraktikate rakendamist ja tihedat koostööd riikide vahel,” kinnitas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister. Ta lisas, et küberrünnakute majanduslikud ja sotsiaalsed mõjud kasvavad globaalselt. Üha rohkem on teateid raha kaotavatest ettevõtetest ja üksikisikutest, probleemidest tarneahelates või häiringutest elutähtsate teenuste osutamisel.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111