Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 21. oktoober 2021
Jaga:

Riskiraha otsib võimalust küsijale kiiresti "ei" öelda

Spring Capitali juht Henri Treude töötas enne investeerimistettevõtte rajamist pikalt Starmanis. Spring Capital investeerib endiste Starmani aktsionäride raha.
Foto: Andras Kralla
Enamusele raha küsijatest ütleb riskifond "ei". Tuhandeid ideid läbi kammiv Spring Capital on investeerinud 15 ettevõttesse ning kiiret analüüsi ja vastuse andmist peab fondi asutaja ja juht Henri Treude oma eeliseks.

"Kui ütled varakult "ei" ära, saab ettevõte tegutseda materjalide või ettevõtte muutmisega või keskenduda teistele fondidele. Idufirmade jaoks on kõige hullem kui protsess venib ega tea, kas tuleb ei või jaa. Oleme üritanud eristuda ja paari nädala jooksul otsuse selgeks teha," räägib ta saates värskes Äripäeva Raadio saates "Riskiraha".

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111