Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 24. september 2020
Jaga:

Iduettevõtja Triin Kask: distantseeri ennast oma ettevõttest

Iduettevõtja Triin Kask.
"Mina ei ole minu ettevõte. Ma ei ole need probleemid, mis seal ettevõttes on," jagas sTARTUp Day podcastis oma taipamist iduettevõtja Triin Kask. "Ma arvasin, et kui ettevõttel on probleem, siis see olengi mina ja see on minu probleem. Ei ole, see on ettevõtte probleem," sõnas ta.

Erinevate ettevõtete asutaja, sealhulgas idufirma Nevercode käima tõmmanud endine juht, praegu aktiivselt ettevõtlike naiste kokku toomise ja liitmisega tegelev Triin Kask räägib sTARTUp Day podcastis sellest, kuidas ta jõudis idufirmade maailma, mida aastad selles maailmas tegutsemist on talle õpetanud ning mis üldse on ajendanud teda looma erinevaid ettevõtteid.

Samuti tuleb juttu naistest ettevõtluses, fookuse hoidmisest, mis aitab tulemusteni jõuda ning sellest, kuidas elada endale meelepärast elu ja teha ainult neid asju, mis rõõmu pakuvad. Lisaks jagab Triin mõtteid juhi tööst ja rollist, nais- ja meesjuhtide ja -asutajate erinevast mõttemaailmast ning stressist ja vaimsest tervisest.

Saatejuht on Artur Kamberg.

Kuula intervjuud Triin Kasega siit:

FoundMe on 27.–29. jaanuaril 2021 toimuva ärifestivali sTARTUp Day ekslusiivne meediapartner. Meilt leiad parima valiku festivali ja selle kogukonnaga seotud lugudest.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111