Jaga:
Autor: foundME • 14. oktoober 2020
Jaga:

Pipedrive värbas uue juhi ja avab Berliinis kontori

Pipedrive´i uus juhtkonna liige Michael Schrezenmaier.
Foto: Helis Hämarsalu
Eesti päritolu müügitarkvara ettevõte Pipedrive tugevdab positsiooni Saksamaal, avades uue juhtkonna liikme Michael Schrezenmaieri eestvedamisel kontori Berliinis, kuhu hakatakse esmajärgus ehitama tugevat müügitiimi, teatas ettevõte.

Schrezenmaier hakkab vastutama Pipedrive’i globaalse müügi, turunduse, klienditoe ja partnerlussuhete valdkondade eest ning aitab ellu viia ettevõtte uut visiooni, saada mitut toodet pakkuvaks ettevõtteks. “Liitun Pipedrive’iga ülipõneval ajal, mil ettevõtet on ees ootamas ambitsioonikad laienemisplaanid ja täiesti uued suunad tootearenduses,” sõnas Schrezenmaier. Uue juhi trumbiks on ettevõtte sõnul Saksamaa turu hea tundmine, kus loodetakse turuosa suurendada.

Schrezenmaier on varem nõustanud Pipedrive’i konsultandina ning korraldanud ajutiselt ettevõtte turundusosakonna tööd. Enne konsultatsiooniärisse sisenemist oli ta juhatuse liige globaalses ettevõttes Spark Networks, mis haldab ligi 30 riigis erinevaid kohtingusaite. Schrezenmaier on omandanud Saksamaal magistrikraadi ärijuhtimises ning on täiendanud end samas valdkonnas Stockholmis ja Moskvas.

“Michael toob Pipedrive’i väärtuslikke kogemusi eelkõige protsesside juhtimisel ning kiirete muutustega toimetulekul, mis on meie lähiaastate jõulist laienemisstrateegiat ja ambitsioonikat visiooni arvesse võttes kriitilise tähtsusega," ütles Pipedrive'i tegevjuht Raj Sabhlok.

Tänavu aastal pääses Pipedrive kolmandat aastat järjest väga konkurentsitihedasse Forbes Cloud 100 nimekirja.

Faktid

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte.

Täna kasutab Pipedrive’i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis.

Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Partners, Atomico, Deutsche Telekom Capital Partners ja Rembrandt Venture Partners.

Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas. Ettevõttes töötab üle 600 inimese.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111