Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 14. jaanuar 2021
Jaga:

Naisasutajatele loodud riskikapitalifond hakkab ebavõrdsust vähendama

The Better Fundi üks asutajatest Liina Laas ning idufirma Clanbeat juht ja asutaja Kadri Tuisk.
Foto: Erakogu, Kalle Veesaar
Mullu kaasasid kõigist Eesti investeeringutest naisasutajad kõigest 1,5%. Mis kesise numbri taga on, milliste väljakutsete ees naisasutajad seisavad ning kuidas vastloodud riskikapitalifond The Better Fund selles osas valitsevat ebavõrdsust ja väljakutseid lahendama asub, tulebki juttu saates "Ükssarvikute kasvulava".

Iduettevõtlusele keskenduva saate „Ükssarvikute kasvulava“ fookuses on seekord naisasutajad ja investeeringute kaasamine. Et tegevust alustab üksnes naisasutajatele suunatud riskikapitali fond The Better Fund, siis räägime sellest, kas ja miks sellist fondi vaja on, millised on naisasutajate jaoks suurimad väljakutsed raha kaasamisel ning millised võiksid olla konkreetsed sammud, mis aitaksid neid murekohti, ebavõrdsust ja diskrimineerimist lahendada.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111