Jaga:
Autor: Igor Rõtov • 18. jaanuar 2021
Jaga:

Tehisintellekt – kas kättesaamatu fantaasia või lähituleviku reaalsus?

Elisa Eesti juht Sami Seppänen
Foto: Andras Kralla
Selle aasta esimeses „Äritehnoloogia saates“ lahkab Elisa Eesti juht Sami Seppänen tulevikutrende, nagu tehisintellekt. Kas see on harilikule ettevõttele kättesaamatu tulevikufantaasia või reaalsus juba lähitulevikus?

Veel tulevad Igor Rõtovile antud intervjuus jutuks järgmised küsimused. Kas koroonaga tulnud kodus töötamine kaob koos haigusega või ongi liberaalne tööaja korraldus uus reaalsus? Kas ärireisid välismaale taastuvad? Kas Trumpi lahkumine muudab USA ja Euroopa Huawei ja Hiina tehnoloogia suhtes leplikumaks? Kas Eesti on 5G juurutamisel teistest riikidest maha jäänud? Kas telekomid on koroonakriisist üksnes võitnud?

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111