Jaga:
Autor: Allan Rajavee • 19. märts 2021
Jaga:

Lapsepõlve mälestuste esiletoomine aitas Eesti firmal jõuda potentsiaalselt miljardi inimeseni

Synctuitioni looja Allan Eesmaa sõnul on üks elamus, mida nad suudavad pakkuda, lapsepõlve mälestuste taasloomine.
Foto: Pixabay
Eesti tehnoloogiaettevõte Synctuition ja suhtlusplatvorm Rakuten Viber alustasid koostööd, mille eesmärk on parandada inimeste vaimset heaolu, une- ja elukvaliteeti, positiivset ellusuhtumist ja langetada stressitaset. Koostöö viib Synctuitioni tehnoloogia koos Eestimaa loodushelidega miljardi inimeseni.

Ameerika Ühendriikides kuulub Synctuition kolme populaarsema mediteerimisäpi hulka, mis on allalaetud rohkem kui nelja miljoni kasutaja poolt. 2019. aastal valis Google Synctuitioni kümne maailma kõige kiiremini kasvava idufirma hulka.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111