Jaga:
Autor: foundME • 7. aprill 2021
Jaga:

Personalitööd digitaliseeriv GuavaHR kaasas investeeringu

GuavaHR valuti mullu EstBANi Nordic Angel Programi parimaks, see tõi ka esimese investeerimisringi.
Foto: Maido Parv
Eesti idufirma GuavaHR, kes digitaliseerib mittekontoritöötajatega ettevõtete personaliprotsesse, kaasas uue ringi investeeringuid, et avada järgmise 18 kuu jooksul kolm uut välisturgu, arendada välja digitaalse andmevahetuse lahendus ja toetada ettevõtte kasvu.

GuavaHRi investeerimisringi vedas ingelinvestor Ivo Remmelg, kelle sõnul on just keerukas koroonaaeg olnud tuleproov seesuguse toote olulisuse hindamiseks.

“Koroonapandeemia tõi eriti selgelt välja selle, kui oluline osa on ettevõtte hästitoimival kommunikatsioonil selles, et tagada jätkusuutlikkus headel ja kehvematel aegadel. Nüüd, kus puhtalt turvalistel kaalutlustel ei saa korraga palju inimesi ühte ruumi kutsuda, annab GuavaHR lahendus operatiivse kommunikatsioonikanali, millega jõuab töötajateni siis, kui seda kõige rohkem on vaja,” selgitas Remmelg.

Uute investoritena liitusid ringiga mitmed aktiivsed inglid nagu Sonny Aswani ning Silberauto AS. Oma panuse andsid ka paljud EstBANi liikmed, sealhulgas võrgustiku president ja GuavaHRi varasem investor Kristjan Raude.

Kiirendame ja vähendame oluliselt ettevõttesisest bürokraatiat ning väljatrükitud paberitega jooksmist pole enam vaja.
Taavi Toots, GuavaHRi tegevjuht ja kaasasutaja

GuavaHRi tegevjuhi ja kaasasutaja Taavi Tootsi sõnul annab GuavaHRi investorite lai erinevate valdkondade taust põhjust rõõmustamiseks. “On mitmeid meie toote sihtgrupi taustaga investoreid, aga ka edukate idufirmade, näiteks TransferWise’i vilistlasi. Tore on näha selles ringis ka mitmeid eelmise ringi hooandjaid, see näitab, et liigume õigel kursil,” tõdes Toots.

Kuigi infot nimetatakse lisaks töötajatele ettevõtte suurimaks varaks, siis paljud ettevõtted jätavad enamiku töötajatest oma infoväljast kahjuks kõrvale, nentis Toots. “Meie lahendus on nagu sild töötaja ja tööandja vahel – viime lihtsal digitaalsel kujul kogu vajaliku info, uudised ja ning ettevõtte ootused kõikide töötajateni ning toome sisendid ettevõtte jaoks tagasi. Kiirendame ja vähendame oluliselt ettevõttesisest bürokraatiat ning väljatrükitud paberitega jooksmist pole enam vaja,” selgitas Toots.

Investorite hulgas leidub ka mitmeid värskeid ingelinvestoreid, kelle jaoks GuavaHRi paigutatud summa on üks esimesi selletaolisi investeeringuid. Üheks neist on Aare Tammemäe: “GuavaHR lahendab ettevõttesisese kommunikatsiooni ja infovahetuse kitsaskohti eesliinitöötajaid silmas pidades lihtsal ja tõhusal viisil." See andis Tammemäele kindlust investeerida koos EstBANi liikmetega.

Faktid

GuavaHR on ettevõte, mis tegeleb personaliprotsesside digitaliseerimisega mittekontoritöötajatega ettevõtetes.

GuavaHRil on kliente neljas riigis, Eestis kasutavad ettevõtte lahendust teiste hulgas näiteks DPD, Ragn-Sells, Via 3L, Mayeri, Gustav Cafe ja Thermory.

Möödunud aastal valiti GuavaHR EstBANi Nordic Angel Programi (NAP4) parimaks rohkem kui saja ettevõtte hulgast, millega kaasnes ka GuavaHRi esimene investeering.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111