Jaga:
Autor: Äripäev • 13. aprill 2021
Jaga:

Sonny Aswani toega idufirma otsib raha kasemetsa ostuks

Kasemetsa ostuga loodab Mulgimaa idufirma leida ka võimaluse siseneda uude valdkonda.
Foto: Ints Kalnins, Reuters/Scanpix
Musta pässiku põhiste tervisetoodete tootmisele orienteeritud Mulgimaa ettevõte Chaga otsib rahastust kokku kuni 3 miljonit eurot Eesti kasemetsade ostmiseks. Sonny Aswani osalusega Chaga kasutaks ostetavat kasemetsa toormaterjali kindlustamiseks.

Chaga Healthi juht Siim Kabrits teatas Funderbeamis, et ettevõte on viimase kolme aasta jooksul igal aastal kahekordistanud müügitulu ja nüüd pannakse Tõrvas püsti uus tootmistehas. "Me näeme, et toormaterjali kvaliteet ja kättesaadavus on potentsiaalne riski, mida me ei saa endale lubada keskpikas ja pikas perspektiivis. Seetõttu oleme veendunud, et oma toormaterjali allika hankimine on järgmine oluline ja praktiline samm, mida peame tegema ettevõtte kiire kasvu toetamiseks," ütles Kabrits.

Kabrits märkis, et lisaks praegusele supertoidusegmendile lisandub neil portfelli toormaterjali müük kosmeetika- ja ravimitööstusele, kuhu plaanitakse siseneda järgmisena.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111