Jaga:
Autor: Daniel Pawel Bajer • 30. aprill 2021
Jaga:

Kuidas siseneda edukalt Poola turule?

Foto: Pixabay
Iga alustav ettevõtja pakatab motivatsioonist vallutada oma värskelt sündinud toote või teenusega kogu maailm. Paraku pärsib raketikiirusel eduni jõudmist ressursside piiratus. Kuidas oleks sellises olukorras kõige mõistlikum jõuda rahvusvahelise müügini ning kliendibaasi laiendamiseni, selgitab EASi Poola ekspordinõunik Daniel Pawel Bajer.

Levinuim võimalus on külastada sihtturgu ning sõlmida kasulikke tutvusi üritustel ja konverentsidel, lootes kellegi abil jõuda õigete kontaktideni. Praegusel reisipiirangute ajal tasub aga alustada põhjalikust ettevalmistusest kodust lahkumata, analüüsides avalikult kättesaadavaid andmeid kohaliku ökosüsteemi, konkurentide ja turuolukorra kohta. Sellise mõtteharjutuse tulemusena sünnib asjalik ülevaade kõige perspektiivikamatest sihtturgudest.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111