Jaga:
Autor: foundME • 4. mai 2021
Jaga:

Škoda asub koos Boltiga laienema

Bolt tegevjuht Markus Villig pakub eraauto omamise asemele oma firma auto rentimise võimalust.
Foto: Liis Treimann
Alates tänasest pakub Bolt Eestis autorendi teenust Bolt Drive, Tallinn on esimene linn maailmas, kus ettevõte uue teenuse käivitab. Autopargis on kokku üle 300 auto, nende hulgas Škodad, Toyotad ja Volkswagenid.

Bolt plaanib sel aastal investeerida üle 20 miljoni euro, et uut ärisuunda teistele Euroopa turgudele laiendada.

Seotud lood
Bolt avas Eestis autorendi teenuse Bolt Drive

Bolti Autopargis on kokku üle 300 rendiauto, mille seas on erineva suurusega sõiduautod, sealhulgas elektriautod ja kaubikud. Mudelitest on valikus Toyota Yaris, Toyota CHR, Škoda Scala, Škoda Kamiq, Volkswagen T-Roc, elektriauto Volkswagen ID.3 ja Volkswagen Crafter.

“Meie jaoks ei ole Bolti uue teenusega liitumine mitte lihtsalt järjekordne tehing ammuse koostööpartneriga, vaid ennekõike väga oluline strateegiline ja tulevikku vaatav otsus ajal, kui maailm, inimesed ja harjumused muutuvad," sõnas Škodasid maale toova AS Auto 100 müügijuhi Gert Rohtla.

"Eestis loodud ja arendatud Bolt on oma seniste teenustega - sõidujagamisest toidukulleriteni - suutnud kiiresti muutuvas maailmas saavutada tohutu kliendibaasi ning kasutajakogemuse, mistõttu on Bolti ambitsioon ja võimalused rahvusvaheliselt paljutõotavad. Selle baasilt on lihtsam laieneda ja Škoda tahab olla osa sellest laienemisest," lisas Rohtla. Ettevõte soovib tema sõnul koostöös Boltiga uuest kasvavast ärimudelist osa saada ja maailma muutmises kaasa lüüa.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111