Jaga:
Autor: foundME • 18. mai 2021
Jaga:

Bolt käivitas Saksamaal tõukerataste renditeenuse

Bolti elektrilised rattad Saksamaal.
Foto: Bolt
Bolt alustas täna tegevust üheksas Saksamaa linnas, esialgu käivitati riigis elektriliste tõukerataste renditeenus.

Bolti asutaja ja tegevjuht Markus Villig ütles, et 83 miljoni elanikuga Saksamaa on suur ja oluline turg, kus nõudlus alternatiivsete liikumisviiside järele üha kasvab. “Suurtes linnades on igati mõistlikum liigelda väiksema ja kergema transpordivahendiga, kui seda on auto. Bolti eesmärk on pakkuda paremat viisi linnas liikumiseks, mis oleks mugavam, soodsam ja keskkonnasõbralikum isikliku auto omamisest. Näeme, et kohalike huvi selliste lahenduste vastu üha kasvab,” ütles Villig.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111