Jaga:
Autor: foundME • 25. juuni 2021
Jaga:

Eesti kiirendiprogrammi peale joosti tormi

Startup Wise Guys'i programmijuht Liis Linn.
Startup Wise Guys'i (SWG) uusim küberturvalisusele ja tarkvarateenustele keskenduv programm tõi kokku maailmatasemel rahvusvahelise osalejaskonna Ameerikast Austraaliani. Ligi 350 kandideerinud idufirma hulgast valiti välja 13, kes alustasid viiekuulist online-programmi.

Sel korral tegi SWG valiku 49st riigist laekunud avalduse vahel ning valituks osutusid meeskonnad 12st riigist. Lisaks kolmele Eesti meeskonnale läbivad programmi ettevõtted Ameerikast, Argentiinast, Austraaliast, Ühendkuningriikidest, Ukrainast, Poolast ja Venemaalt. Esmakordselt on SWG programmi kaasatud ka asutajad Ecuadorist, Brasiiliast, Venetsueelast ning Serbiast.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111