Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 3. august 2021
Jaga:

Lottet ja Disneyt kliendiks ihalev idu kaasab raha

Brainbase'i asutajad Karl Johan Vallner (vasakult), Nate Cavanaugh ja Nikolai Tolkatšjov.
Foto: Brainbase
Eesti juurtega idu moderniseerib intellektuaalomandiga seotud paberimajandust, vahendab muuhulgas nii Muumisid kui Metro-Goldwyn-Mayerit ning ihkab kliendiks Lottet ja Disneyt. Eesti idude TOPi pürgivale idule lükkas koroona kõvasti hoogu juurde, hetkel kaasab idufirma raha.

foundME.io podcastis rääkisimegi ettevõtte kaasasutaja ja tootejuhi Nikolai Tolkatšjoviga, kuidas jõuab Hello Kitty T-särgile, mis täpselt on intellektuaalomand ja mida tuleks ettevõtjana sellega seoses meeles hoida. Lisaks arutasime, kuidas koroona tekitas Brainbasele ootamatu probleemi - tööd oli nii palju, et tootjatel sai tooraine otsa.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111