Jaga:
Autor: foundME • 25. august 2021
Jaga:

Hämarpoodide buum: Wolt värbab peagi Eestis avatavasse pimepoodi juhte

Foto: Wolt
Tehnoloogiaettevõte Wolt teatas täna, et plaanivad enne käimasoleva aasta lõppu tulla lisaks Soomele ja Kreekale oma pimepoega Wolt Market välja ka Eestis, Lätis ja Leedus. Selle raames otsitakse Baltikumi äriharu juhtivatele kohtadele töötajaid.

“Meil on hea meel tuua Wolt Market Baltikumi riikidesse juba sel aastal. Meie eesmärk on pakkuda oma valdkonnas enneolematut kasutajakogemust. Arvestades tagasisidet, mida oleme juba teistest Wolt Marketi riikidest saanud, siis oleme väga enesekindlad. Ootame põnevusega, kuidas Wolt Market Baltikumis vastu võetakse ja tahame selle käigus oma klientide elu veel mugavamaks muuta,” ütles Wolti uute turgude haru asepresident Marianne Vikkula.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111