Jaga:
Autor: foundME • 26. august 2021
Jaga:

Küberturbe talentide kasvatamine on Eesti jaoks strateegiliselt tähtis

Küberturvalisuse ekspertide vestlusring sTARTUp Dayl.
Foto: Startup Estonia
Küberturbe võimekuse arendamist on vaja igas eluvaldkonnas ning valdkonna arendamine on riigi jaoks strateegiliselt tähtis, leiti sTARTUp Day raames toimunud kohtumisel, kus küberturbe asjatundjad rääkisid valdkonna võimalustest ja ohtudest Eestis.

Kohtumise üks korraldajatest, Startup Estonia küberturbe valdkonna juht Marily Hendrikson tõi välja, et küberturvalisuse alal on Eesti võimaluste ja väljakutsete teadvustamine täna hädavajalik. “Küberturbe võimekuse arendamist on vaja igas eluvaldkonnas ning valdkonna arendamine on riigi jaoks strateegiliselt tähtis. Tehnoloogia ja digitaalse eluga kaasnevad ohud võivad katkestada elutähtsate teenuste toimimist, seada ohtu inimeste elusid ning põhjustada ka ulatuslikku mainekahju nii ettevõtetele kui kogu riigile. Eestil on siin oluline olla eestvedaja” ütles Hendrikson.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111