Jaga:
Autor: foundME • 9. september 2021
Jaga:

E-residendid purustavad rekordeid: poole aastaga pea 13 miljonit eurot maksutulu

E-residentsuse programmi tegevjuht Lauri Haav
E-residentsuse taotluste ja uute ettevõtete loomise arv on taastunud koroonapandeemia eelsele tasemele ja seda isegi ületamas. Aasta esimese 6 kuuga asutasid e-residendid üle 2200 Eesti firma, mis moodustas ligi 20% kõigist Eestisse asutatud ettevõtetest.

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt märgib, et e-residentsuse programm on võimaldanud inimestel üle maailma jätkata ettevõtlusega ajal, mil harjumuspärane elukorraldus on häiritud. „COVID-19 pandeemia on ilmekalt näidanud, et digitaalne jätkusuutlikkus on oluline konkurentsieelis. Viiruse levik on nihutanud Eesti rahvusvaheliste ettevõtlusringkondade tähelepanu keskmesse, sest pakume innovaatilisi lahendusi, mille üks säravaim näide on kindlasti e-residentsuse programm,“ ütleb Sutt.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111