Jaga:
Autor: Mart Valner • 6. oktoober 2021
Jaga:

Tehnoloogia aitab elektrihinnalt kokku hoida

Madis Uuemaa.
Foto: Andras Kralla
Rohetehnoloogia saates Cleantech on sel nädalal fookuses energiatarbimise juhtimine. Teada saab, millised lahendused on Eesti turul olemas, et optimeerida oma kodu või ettevõtte energiatarbimist ning miks seda tegema peab.

Saates on külas kolme valdkonna ettevõtte juhid - Konrad Hanschmidt Gridiost, Tarvo Õng Fuseboxist ning Madis Uuemaa Themost. Kuidas nende endi lahendused omavahel töötavad ning miks selline energiajuhtimine on populaarne juba mõnda aega, mitte ainult viimase paari nädala hinnatõusu ajal, uurib külalistelt saatejuht Mart Valner.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111