Autor: foundME • 18. oktoober 2021

Eestis astub lavale Bransoni ja Clintoniga lava jaganud Eric Edmeades

Tartu linnapea Urmas Klaas 2021. aasta sTARTUp Day avakõne pidamas.
Autor: Johanna Adojaan

Ärifestival sTARTUp Day avalikustas 26.-28. jaanuaril toimuva festivali esimesed peaesinejad. Teise seas astuvad Tartus üles Kanada ettevõtja ja koolitaja Eric Edmeades, “Jäämees” Wim Hofi meetodi instruktor Laura Hof ning riskiinvestor ja raamatuautor Patrick Flesner.

“Eric Edmeades on vaieldamatult maailmaklassi esineja, kes on jaganud lava nii söör Richard Bransoni kui Bill Clintoniga ning kelle õpetused on populaarsed ka eestlaste seas,” ütles festivali programmijuht Artur Kamberg. Ta peab suureks õnnestumiseks, et Edmeades festivalikutse vastu võttis ja ei esine mitte videosilla vahendusel, vaid lendab Tartusse kohale.

FoundME.io toetajad:

sTARTUp Day peakorraldaja Mart Lättekivi sõnul on 2022. aasta programmil kaks fookust: innovatsioon ja ettevõtlusoskused. “Esimesel festivalipäeval uurime, kuidas uued tehnoloogiad ja teadussaavutused meie kõigi tulevikku kujundama hakkavad. Heidame pilgu transpordi, energia ja targa linna, aga ka näiteks meelelahutuse ja mänguarenduse vallas toimuvale.”

Teisel festivalipäeval suunatakse korraldajate sõnul fookus ettevõtte ja üksikisiku tasandile. “Otsime retsepte, kuidas ehitada üles edukaid ettevõtteid ja rahuldustpakkuvat isiklikku karjääri. inspireerivaid lugusid jagavad nii edukad ettevõtjad kui näiteks Mount Everesti esimese eestlannana vallutanud Krisli Melesk. Käsitlust leiavad teemad ettevõtluse sotsiaalsest mõjust turunduseni ja vaimsest tervisest toiduinnovatsioonini,” selgitas Lättekivi.

sTARTUp Day ärifestival toimub kuuendat korda 26.-28. jaanuaril 2022 Tartus. Osalema oodatakse üle 100 esineja ja 3000 külastaja kogu maailmast. Lisaks kahel laval toimuvale festivali põhiprogrammile on koostöös partneritega kavas pitching-konkurss, seminaripogramm ja erinevad kõrvalüritused.

Festivali eelpäeval, 26. jaanuaril toimuvad eriüritused investoritele ja juhtidele, kus keskendutakse neid puudutavatele väljakutsetele ja innovatsioonile.

foundME on 26.-28. jaanuaril 2022. aastal toimuva ärifestivali sTARTUp Day ekslusiivne meediapartner. Meilt leiad parima valiku festivali ja selle kogukonnaga seotud lugudest.

...

Ole kursis Eesti idufirmade uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Johanna Adojaan
foundME.io ajakirjanik
Telefon: +372 59018835
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111
42e2f1c-09.11.21-14:52