Jaga:
Autor: foundME • 20. oktoober 2021
Jaga:

Rahvusvaheline tehnoloogiaettevõte avab Tallinnas IT-arenduskeskuse ja asub värbama

Gordon Meyer, Dynatrace'i Tallinna IT-keskuse ajutine juht.
Foto: Raigo Pajula
2005. aastal Linzis asutatud, mõni aasta tagasi New Yorgi börsil noteeritud ning jõuliselt kasvav mitmemiljoniline Austria tarkvarafirma Dynatrace loob Tallinnasse oma IT teadus- ja arendustegevuse keskuse eesmärgiga kasvatada järgmise viie aasta jooksul siinne meeskond enam kui 300-liikmeliseks.

Üks peamisi põhjusi, miks tarkvarauuringutega tegelev Dynatrace avab oma IT-keskuse Tallinnas, on see, et ettevõte omandas hiljuti Eesti päritolu ettevõtte SpectX, mis võimaldab töödelda piiramatut hulka andmeid senisest tunduvalt kiiremini, kuna tänu nende tehnoloogiale saab struktureerimata andmeid käsitleda nende algupärases asukohas.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111