Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 21. oktoober 2021
Jaga:

Bolti ja Pipedrive´i loojad investeerisid pilveruumi pakkuvasse idusse

Autor: Wavebreakmedia/Scanpix
Eesti startup ettevõte Storadera on välja arendanud tehnoloogia, millega suudetakse pakkuda äriklientidele pilveruumi ligi 5 korda soodsamalt kui seda teeb Amazon, Google ja Microsoft. Kaasatud raha kasutab ettevõte selleks, et kiirendada nii tehnoloogia arendamist kui ka laienemist välisturgudele.

Paljud Euroopa ettevõtted soovivad oma andmeid hoida Euroopa pilveruumi pakkujate juures. Storadera juhi, Tommi Kannisto sõnul samas hinnaklassis Euroopa teenusepakkujaid praegu pole ja see on Storadera tugevaks turueeliseks, teatas ettevõte.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111