Jaga:
Autor: foundME • 21. oktoober 2021
Jaga:

Kinnisvaratehnoloogiaidu Bidrento lööb läbi rahvusvahelisel turul

Bidrento rajaja ja tegevjuht Taavo Annus
Foto: Bidrento
Eestimaine üürikinnisvara haldamise tarkvara Bidrento on oktoobrikuu jooksul pälvinud rahvusvahelist tunnustust. Oktoobri alguses märgiti ettevõte ära esimest korda jagatava Nordic PropTechi auhinna ühe nominendina. Kuu keskel järgnes koht kahekümne parima Euroopa kinnisvaratehnoloogia ettevõtte seas 2021. aastal esimest korda avaldatud BuiltWorld ja PricewaterhouseCoopersi avaldatud PropTechMapi nimekirjas.

Bidrento rajaja ja tegevjuht Taavo Annus sõnas: „Usun, et meie tarkvara märgati tänu sellele, kuidas kombineerime keerukad digilahendused kerge kasutajakogemusega tervikuks. Kuid sellest tähtsam on kiidusõnade taga peituva reaalse innovatsiooni mõju meie klientidele ja laiemalt tervele üüriturule.”

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111