Autor: Signe Sillasoo • 21. oktoober 2021

Sten Saar naljatades: Zegot juhivad psühholoogid

Idufirma Zego kaasasutaja ja tegevjuht Sten Saar.
Autor: Raul Mee

Iduettevõtlusele keskenduva saate „Ükssarvikute kasvulava“ seekordses saates tuleb juttu vaimsest tervisest, läbipõlemisest ja töökultuurist. Saates on külas ükssarviku, idufirma Zego kaasasutaja ja tegevjuht Sten Saar.

Sten Saarega tuleb juttu sellest, kuidas täna juhivad naljatades Zegot psühholoogid, millal tema enda mõtlemises muutus vaimne tervis oluliseks, millist kooliraha tal on tulnud selle teemaga seoses maksta ning mil viisil on Zegos 20-30 läbipõlenud töötajat sundinud töökultuuri muutma.

FoundME.io toetajad:

Samuti räägime sellest, kas töötajate vaimne tervis on ettevõtte asi, millist kasu on ta tundnud regulaarselt psühholoogi juures käimisest igapäevases juhtimises ja tööelus ning millised on Sten Saare tööriistad, kuidas ettevõttes n-ö temperatuur ja stressitase madal hoida, et ise vaimselt ja füüsiliselt terve püsida ning töötajad enda ümber tervena hoida.

Saatejuht on Signe Sillasoo.

Kuula saadet siit:

...

Ole kursis Eesti idufirmade uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111
42e2f1c-09.11.21-14:52