Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 25. oktoober 2021
Jaga:

Värbamise jõusaal: 7 idu jagavad strateegiaid

Idufirma Eurora tiim kasvas aastaga kümnest inimesest sajani.
Foto: Erakogu
Eestit kimbutavas tööjõupuuduses peavad idufirmad talentide otsimisse ja värbamisprotsessi panema eriliselt palju auru. Strateegiad erinevad ettevõtteti, end kõiki ühendab üks - vaja on leida just need õige töötajad ning vaja on neid leida kõigil. Kuidas orienteeruvad värbamismaailmas Eesti idufirmad, uuris foundME seitsmelt erinevalt startupilt.

Kõige olulisem on mõista, et tööjõupuudus ei ole hetkeline, vaid muutub aasta aastalt järjest keerulisemaks, nõustuvad mitme idufirma esindajad. “Suurim müüt on see, et tööjõupuudus on ajutine olukord ja läheb mingi hetk üle. Ei lähe!” ütles Eurora personalijuht Estel Pukk kindlameelselt.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111