Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 30. november 2021
Jaga:

Tallinnas asuv mängustuudio kaasas üle 3 miljoni euro

Decimel mängus kasutatakse valuutat DIO, mida on fikseeritud kogus, ent mida saab ka börsilt osta.
Foto: Pexels
Fracture Labs mängustuudio kaasas 3,1 miljonit eurot, et arendada edasi oma tuntuimat plokiahelal põhinevat ellujäämismängu Decimate ning kiigata ka NFT turule. Mängus kasutatakse valuutat DIO, mida saab esmakordselt hankida ka päris börsilt.

Fracture Labs on tuntud eelkõige oma ellujäämisrollimängu Decimate poolest, mida kavatsetakse saadud kapitaliga edasi arendada. Düstoopilises postapokalüptilises tulevikus aset leidev Decimated on plokiahelapõhise majandusega ellujäämismäng, milles mängusisesed esemed, sõidukid ja struktuurid vermitakse plokiahelasse.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111