Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 10. detsember 2021
Jaga:

Iduinvestor avaldas, milline asutaja toob 10kordse tootluse

Iduinvestori sõnul on eduka idufirma alus ideaalne juht. Pildil Eesti ükssarvikute asutajad ja juhid konverentsil Äriplaan.
Foto: Raul Mee
Riskikapitaliettevõte Startup Wise Guysi partner Dag Ainsoo rääkis, et iduinvesteeringute valimisel peavad nad kõige olulisemaks ettevõtte asutajaid. Ideaalis võiks asutaja tema sõnul omada tehnilist kompetentsi ja olla pädev ka äris, kuid selliseid inimesi on vähe.

Startup Wise Guysi esimene iduinvesteeringute fond on Ainsoo sõnul praegu toonud juba pea kümnekordse tootluse. Riskikapitaliettevõte on investeerinud Bolti, Skeletoni ja veel mitmesse kiirelt arenevasse firmasse.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111