Jaga:
Autor: Kristel Härma • 16. detsember 2021
Jaga:

Äripäeva aasta ettevõtjad suurest mängust eemale ei astu: 97,5% teed on veel minna

Äripäeva meelest väärib Kristo Käärmanni ja Taavet Hinrikuse tähelend avalikku tunnustust eeskujuna kõigile, kes väikesest Eestist oma ettevõtlusteed alustavad.
Foto: Wise
Londoni ja New Yorgi tänavatel aluspesus pankade varjatud teenustasude vastu meelt avaldanud Wise’i asutajad Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus ei ole börsil veel endale omast südikust näidanud, kuid kinnitavad, et suurest mängust nad väljas ei ole.

Pärast kümmet aastat tegutsemist veab Käärmann aktiivselt Wise’i edasi ning utsitab töötajaid väljakutsuvate küsimustega teisiti mõtlema. Ta on pettunud, et pankade kliendid ja regulaatorid endiselt varjatud teenustasusid taluvad, ja ütleb komakoha täpsusega, et 97,5% võitlusest on alles ees.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111