Ainult tellijatele
Autor: Simo Sepp • 7. jaanuar 2022
Ainult tellijatele

Investeerimisekspert: Funderbeam võiks Tallinna börsi ära osta

Pikaaegne Pipedrive tehnoloogiajuht Sergei Anikin.
Autor: Liis Treimann
Eesti investeerimiseksperdid arvavad, et tänavu näeme börsil rohkelt uusi ettevõtteid ning silm on peale pandud ka kindlatele idufirmadele. Investorid ootavad turule tegijaid nii tehnoloogiavaldkonnast kui IT-sektorist, samuti ettevõtteid, mis keskenduksid maailma kestlikkuse probleemidele.

Oma arvamust jagavad pikka aega Pipedrive’is tehnoloogiajuhina töötanud Sergei Anikin, rahatarkuse treener ja investor Jekaterina Tint, Kaamos Grupi pikaaegne finantsjuht ja nõukogu liige Mait Mengel, investor ja kaupleja Ivar Mägi, rikkaks saamise õpikute autor ja investor Jaak Roosaare ning ettevõtja ja investor Lauri Meidla.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111