Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 23. november 2021
Jaga:

5 purakat väljakutset, mida idufirmad Eesti hariduses muutma asuvad

Startup Estonia haridusvaldkonna juhi Inga Kõue arvates on parim võimalus toetada haridussektori probleemide lahendamist kas ise hariduse iduettevõtlusega alustades, uutele tegijatele mentorlust pakkudes või haridusvaldkonna idudesse investeerides.
Foto: Erakogu
Õpetajate puudus ja palgaküsimus pole kaugeltki mitte ainus Eesti haridussektori Achilleuse kand, väljakutseid on rohkem. Haridusidud oma digilahendustega on asunud viite suurimat neist lahendama.

Praegune süsteem kaua jätkuda ei saa, tõi välja haridusidu Edumus asutaja ja juht Maria Rahamägi hiljutises foundME podcastis. Esimese koduõppe laine ajal reageerisid haridusidud kiiresti, ent see on vaid esimene samm kohaliku haridussektori eeskujulikuks ja hästi toimivaks muutmisel.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111