Jaga:
Autor: foundME • 20. jaanuar 2022
Jaga:

Taani ühisrahastusidu kaasab Funderbeamis pool miljonit

Autor: Pexels
Taani tehnoloogiaettevõte Lendino kaasab investeerimis- ja kauplemisplatvormil Funderbeam kapitali kuni pool miljonit eurot, et arendada oma SaaS ühisrahastuslahendust Smallbrooks ning laiendada kohaololu Euroopa turgudel.

Smallbrooks pakub ettevõtetele ja organisatsioonidele tarkvara, mis võimaldab lansseerida oma ühisrahastuse platvormi. Selle abil saavad ettevõtted kaasata vajalikke lisafinantseeringuid neile sobivate investeerimisinstrumentide kaudu.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111