Jaga:
Autor: foundME • 1. veebruar 2022
Jaga:

Värske väljumistehing: BaltCap müüb ühe Baltikumi suurima ärikinnisvarafirma

BaltCapi juhtivpartner Peeter Saks.
Foto: Eiko Kink
Erakapitalifond BaltCap müüb Baltikumi ühe suurema ärikinnisvarafirma BPT Real Estate Põhja-Euroopa juhtivale kinnisvaragrupile Newsec. BaltCapi juhtivpartner Peeter Saksa sõnul on BPT müümine Põhjala ühele juhtivale kinnisvaragrupile oluline samm.

„Meie eesmärk on kasvatada kohalikest ettevõtetest rahvusvahelise potentsiaaliga edukad ärid. BPT Real Estate müügiga anname tugeva kohaliku ettevõtte üle suure kogemuste pagasi ja rahvusvahelise haardega strateegilisele omanikule, kellel on ambitsioonikas kasvuvisioon," kommenteeris BaltCapi juhtivpartner Peeter Saks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111