Ainult tellijatele
Autor: foundME • 1. veebruar 2022
Ainult tellijatele

Värske väljumistehing: BaltCap müüb ühe Baltikumi suurima ärikinnisvarafirma

BaltCapi juhtivpartner Peeter Saks.
Autor: Eiko Kink
Erakapitalifond BaltCap müüb Baltikumi ühe suurema ärikinnisvarafirma BPT Real Estate Põhja-Euroopa juhtivale kinnisvaragrupile Newsec. BaltCapi juhtivpartner Peeter Saksa sõnul on BPT müümine Põhjala ühele juhtivale kinnisvaragrupile oluline samm.

„Meie eesmärk on kasvatada kohalikest ettevõtetest rahvusvahelise potentsiaaliga edukad ärid. BPT Real Estate müügiga anname tugeva kohaliku ettevõtte üle suure kogemuste pagasi ja rahvusvahelise haardega strateegilisele omanikule, kellel on ambitsioonikas kasvuvisioon," kommenteeris BaltCapi juhtivpartner Peeter Saks.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111