Jaga:
Autor: foundME • 2. veebruar 2022
Jaga:

Peegelmajade tootja näeb rekordilist edu USA turul

ÖÖD peegelmajade nõudlus on suur ka USA turul, nõnda plaanitakse sellel aastal tootmismaht kahekorditsada.
Foto: Erakogu
Alates tänasest saab läbi investeerimis - ja kauplemisplatvormi Funderbeam osta ja müüja Eesti peegelmajade tootja ÖÖD Group osakuid. Varasemalt on ÖÖD kaasanud läbi Funderbeami pea kaks miljonit eurot investorite poolt miinimumist neljakordselt ülemärgitud rahastuspakkumises.

“ÖÖD Production and ÖÖD Hotelsile olid viimased aastad rekordaastad ning me investeerime jätkuvalt aktiivselt tiimi laiendamisse ning tulevikukasvu," kommenteeris ÖÖD Mirror House asutaja ning tegevjuht Andreas Tiik.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111