Jaga:
Autor: foundME • 4. veebruar 2022
Jaga:

Tallinnas paiknev idu kaasas 9,1 miljonit eurot, et viia küberkriminalistika järgmisele tasemele

Binalyze’i tegevjuht ja asutaja Emre Tinaztepe
Foto: Erakogu
Tallinnas asuv iduettevõtte Binalyze kaasas 9,1 miljoni eurot, et aidata ettevõtetel tõhusamalt küberohtude vastu võidelda. Investeerimisringi juhtisid OpenOcean ning Earlybird. Ettevõtte nõukogusse kuuluvad mitu endist Microsofti küberturvalisuse juhti ning USA-s elav Eesti juurtega küberturbeekspert Merike Käo.

Traditsioonilised digitaalkriminalistika tööriistad on aeglased ning nõuavad tehnilisi teadmisi, mis tähendab, et kulub nädalaid või kuid, enne kui ettevõte mõistab küberkuriteo või -sissemurdmise ulatust. Taolised olukorrad nõuavad aga kiiret reageerimist ning see ongi probleem, mille lahendamisega Binalyze tegeleb.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111