Ainult tellijatele
Autor: foundME • 4. veebruar 2022
Ainult tellijatele

Tallinnas paiknev idu kaasas 9,1 miljonit eurot, et viia küberkriminalistika järgmisele tasemele

Binalyze’i tegevjuht ja asutaja Emre Tinaztepe
Autor: Erakogu
Tallinnas asuv iduettevõtte Binalyze kaasas 9,1 miljoni eurot, et aidata ettevõtetel tõhusamalt küberohtude vastu võidelda. Investeerimisringi juhtisid OpenOcean ning Earlybird. Ettevõtte nõukogusse kuuluvad mitu endist Microsofti küberturvalisuse juhti ning USA-s elav Eesti juurtega küberturbeekspert Merike Käo.

Traditsioonilised digitaalkriminalistika tööriistad on aeglased ning nõuavad tehnilisi teadmisi, mis tähendab, et kulub nädalaid või kuid, enne kui ettevõte mõistab küberkuriteo või -sissemurdmise ulatust. Taolised olukorrad nõuavad aga kiiret reageerimist ning see ongi probleem, mille lahendamisega Binalyze tegeleb.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111