Ainult tellijatele
Autor: foundME • 15. veebruar 2022
Ainult tellijatele

Prototron muutub roheliseks: kriitilised probleemid vajavad kiireid lahendusi

Prototronist välja kasvanud idufirma CoModule asutaja ja juht Kristjan Maruste.
Autor: Liis Treimann
Prototron käivitab uue taotlusvooru ainult roheliste ideede jaoks, et tuua nutikad roheteholoogilised lahendused võimalikult kiiresti turule. Kõikidest kandideerijatest valitakse arendusprogrammi kuni 50 ideed.

"Tehnoloogia paindlike iduettevõtjate käes lubab kiirelt leida ja testida lahendusi kriitilistele probleemidele - olgu nendeks elektrienergia kulude ja kasutamise optimeerimine, fossiilkütuste sõltuvus, toiduainete ületootmine ja nii edasi. Ajendatud sellest avame Prototroni kevadvooru ainult roheideede jaoks, et kiirendada paremate ideede liikumist turule” selgitas rohevooru suunda Prototroni tegevjuht Jana Budkovskaja.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111