Jaga:
Autor: foundME • 16. veebruar 2022
Jaga:

Ridango sõlmis värske välispartneriga 7-miljonilise lepingu

Ridango juhatuse esimehe Erki Lipre sõnul on tegemist olulise teetähisega Ridango Grupi jaoks.
Foto: Ridango
Eesti tehnoloogiaettevõte Ridango võitis Leedus kaaluka riigihanke ja asub uuendama Vilniuse ühistranspordi piletisüsteemi. Lepingumaht on seitse miljonit eurot, mille raames teeb Ridango Vilniusele uuendusliku kontopõhise piletisüsteemi.

„Vilniusel on suur potentsiaal pakkuda reisijatele atraktiivsemat teenust. Ridango arendatav uus piletisüsteem parandab oluliselt reisimise kvaliteeti ja julgustab veelgi rohkem ühistransporti kasutama,“ märkis Vilniuse abilinnapea Tomas Gulbinas.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111