Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 3. märts 2022
Jaga:

Cleveron peatas toodete müügi Venemaale

Cleveroni tegevjuht Arti Kütt.
Autor: Cleveron
Cleveron lõpetas toodete müügi Venemaale, teatas ettevõtte tegevjuht Arti Kütt, et saata selge sõnum oma Vene partneritele sõjategevuse lõpetamiseks. "Selle mõju Cleveroni 2022. aasta müügitulemusele on suurusjärgus miljon eurot," kommenteeris ta. Oluliselt suurem saab ettevõttele olema aga selle pikaajaline mõju, arvas Kütt.

"Meie partnerid, eeskätt teiselt poolt ookeani, on tühistanud oma visiidid Eestisse, kuna Eesti tundub olevat piisavalt lähedal sõjakoldele ning nende inimesed ei tunne end Eestis ohutuna," sõnas Kütt. See raskendab Küti sõnul ettevõtte partnerite tehnikute koolitamist, mis omakorda muudab keerulisemaks uute pakirobotite installeerimise ja hoolduse.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111