Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 8. märts 2022
Jaga:

Viveo Health käivitab Ukrainas maailma esimese piirideülese meditsiiniteenuse

Viveo Health tegevjuht Raul Källo.
Foto: Liis Treimann
Idufirma Viveo Health tõttab ukrainlastele appi. Arstid, õed ja paljud teised meditsiini eksperdid Ühendkuningriikidest, Ameerikast, Saksamaalt, Poolast, Kasahstanist, Eestist, Lätist, Leedust, Indiast Rumeeniast ja Šveitsist pakuvad MTÜ ViveoCares Foundationi kaudu Ukraina sõjapiirkonnas viibivatele inimestele tasuta arstiabi.

Tegemist on teadaolevalt esimese sarnase piirideülese telemeditsiini teenusega maailmas. Ukraina inimesi saavad aidata videokonsultatsioonidega kõik meditsiinitöötajad olenemata asukohast või rahvusest.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111