Jaga:
Autor: Hando Sinisalu • 25. märts 2022
Jaga:

Klienditoe digistandardite arenguhüppega kaasnevad kasvuvalud

Klienditeeninduse digitaliseerimisest käisid raadios rääkimas Elisa Eesti erakliendiüksuse juht Mailiis Ploomann ja idufirma Translatewise'i asutaja Sandra Roosna (paremal).
Foto: Äripäev
"Digipööre kaubanduses ja tööstuses" saates tuleb juttu sellest, millised on erinevate klienditeeninduse digilahenduste eelised ja väljakutsed. Külas on Elisa Eesti erakliendiüksuse juht Mailiis Ploomann ja idufirma Translatewise asutaja Sandra Roosna.

Kas veebilehte parandades oleks võimalik klienditeeninduse koormust vähendada ning millised on sellega seotud väljakutsed, analüüsis Translatewise'i asutaja Sandra Roosna. "Hoides inimest oma lehel ja pakkudes reaalajas teenindust saab ka kõige paremat sisendit, kuidas seda ostuteekonda parandada," kommenteeris Roosna.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111