Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 30. märts 2022
Jaga:

Veriffi finantsjuht: aktsionärina ootan, et Veriff läheks börsile, finantsjuhina annan sellele aega

Veriffi finantsjuht Amish Mody räägib foundME podcastis isikutuvastuse tulevikust, enda investeerimistaktikast, aga ka Veriffi mõtetest seoses börsiga, kohalikust investeerimisbuumist, sellest, mis teeb heast finantsjuhist hea finantsjuhi ja paljust muust.
Foto: Johanna Adojaan
foundME podcastis käis seekord külas Veriffi finantsjuht Amish Mody, kes on ühtlasi nomineeritud Aasta finantsjuhi tiitlile.

Modyl on pikk karjäär investeerimispankurina, kust ta liikus edasi idufirmasse Monese, asudes seal tööle päris algusaegadel ja olles vaid kümnes värvatud inimene. Natuke üle aasta tagasi alustas Mody tööd Veriffi finantsjuhina ning selle aja sisse on mahtunud ka ettevõtte ükssarviku staatusesse tõusmine.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111