Jaga:
Autor: foundME • 15. veebruar 2022
Jaga:

Veriff pakub töötajatele 6-nädalast pausi: see toetab tervist

Veriffi õpi- ja töötajakogemuse juht Piret Saag.
Autor: Jake Farra
Tehnoloogiaettevõte Veriff alustab sellest aastast lisa kuue nädala pikkuse tööpausi (sabbatical) pakkumist kõigile oma töötajatele, kel tööstaaži ettevõttes vähemalt 3 aastat. Tegemist on täiendava hüvega lisaks puhkuse- ja juba pakutavatele lisa tervisepäevadele.

Veriffi õpi- ja töötajakogemuse juhi Piret Saagi sõnul on kolm aastat idu- või kasvuettevõtte puhul paras aeg töötajatele täiendava tööpausi pakkumiseks. Ennekõike näeb ta selles võimalust töötajatel astuda hetkeks igapäeva tööst eemale - puhata nii vaimselt kui füüsiliselt -, et siis tagasi tööle naastes oma karjäärile Veriffis uus hoog anda.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111