Jaga:
Autor: foundME • 6. aprill 2022
Jaga:

kood/Jõhvi plaanib avada filiaalid ka teistes linnades

Uuel õppeaastal on koolil plaan avada filiaalid ka teistes linnades. Suurimat huvi on üles näidanud hetkel kolm linna.
Foto: Antero Kevin Leedu
Sel nädalal alustasid programmeerimiskoolis kood/Jõhvi uude lendu pürgimist ligi 100 huvilist. Intensiivse 3-nädalase sisseastumiskatsete järel valitakse välja parimad, kes alustavad oktoobrist kooliteed ja seda lisaks Jõhvile ehk juba ka teistes Eesti linnades.

Kandideerijate hulgas on väga erinevate taustadega inimesi. “Omalt poolt näeme vaeva, et tutvustada nii Eesti kui ka Ida-Virumaa võimalusi inimestele väljaspool riigipiire,” ütleb Mari-Liis Kitter, kood/Jõhvi nõukogu liige ja üks asutajatest. “Kutsume ka Ukrainast tulnud sõjapõgenikke kooli sisse astuma,” sõnas ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111