Jaga:
Autorid: Martin Johannes Teder, Rivo Sarapik • 25. aprill 2022
Jaga:

Kogenud riskiinvestor: Eesti idumaastikult on puudu suured tegijad

Räniorus tegutsevas riskifondi Yamaha Motor Ventures partner Timo Kilp.
Foto: Raul Mee
Silicon Valleys tegutseva riskifondi partner Timo Kilp rääkis, et sõda pole USA investoreid Eesti idufirmadest eemale hirmutanud. Eesti riskikapitali turult on tema sõnul puudu Merkod ja teised suured ettevõtted, kes saaksid idudesse panustada suurema kapitaliga.

Kilp on partner riskifondis Yamaha Motor Ventures, mis haldab 100 miljoni dollari suurust fondi ja tegeleb järgmise fondi loomisega. Viimased kuus aastat on ta töötanud Silicon Valleys riskikapitalifondides ja otsinud suurkorporatsioonidele iduinvesteeringuid.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111