Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 11. aprill 2022
Jaga:

Yrjö Ojasaar: miks pole meie juhiluba NFT?

Change Venturesi kaasasutaja Yrjö Ojasaar rääkis, mis võimalusi Web 3.0 endaga toob.
Foto: Eiko Kink
Mis on need kolm asja, millele peaks iga Web 3.0 maailma siseneja mõtlema, mida see uudne tehnoloogia endast üldse kujutab ja meile pakub ning milline on investori vaatepunkt, kirjeldas seekordses foundME podcastis Change Venturesi kaasasutaja ja idufirmade mentor Yrjö Ojasaar.

"Mina ei näe mingit põhjust, miks meie juhiluba ei ole NFT. Ta oleks palju turvalisem, ta oleks palju laiemalt kasutatavam - üle kogu maailma," kirjeldas Yrjö Ojasaar. "Ja samamoodi, kui keegi näitab mulle, et näe, mul selline diplom sellest ülikoolist - see paberitükk ei ütle mulle mitte midagi," kommenteeris ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111