Jaga:
Autor: foundME • 13. aprill 2022
Jaga:

Fuseboxi juht: Norral oleks Eestilt nii mõndagi õppida

Idufirma Fusebox juht Tarvo Õng tõi välja vead, mida Euroopa suurim elektrienergia eksportija Norra teeb.
Autor: Fusebox
Peaminister Kaja Kallasega aprilli alguses ametlikul visiidil Norras kaasas olnud idufirma Fusebox näeb mitmeid kohti, kus Euroopa suurim elektrienergia eksportija saaks oma energiatarbimist jätkusuutlikumaks muuta.

„Tänu oma hüdrojaamadele on Norra üks suurimaid energiatootjaid Euroopas, eksportides näiteks aastal 2020 pea 25 000 GWh elektrienergiat. See on ligi 3 korda rohkem, kui oli Eesti sama aasta kogutarbimine. Samas seisab Norra silmitsi mitmete tehniliste probleemidega, millele tuleks hakata tähelepanu pöörama," kirjeldas Fuseboxi juht Tarvo Õng.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111